Wrede vrouw ruïneert peuters eerste ‘verjaardag fotoshoot’ en valt vader aan vanwege huilende baby 😲😧


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Deze wrede vrouw kennen jullie misschien wel! Ze heet Franci Neely en is een socialite uit Texas. De dame schreeuwde tegen een familie omdat zij foto’s aan het waren van hun 1-jarige peuter.

Dit komt omdat zij op de stoep bij haar stonden. Dit is niet de eerste keer dat Franci zo uit haar slof schoot. Ze is al een paar keer eerder zo boos geworden.

In de volgende video geeft ze ook haar excuses en zegt ze dat het ligt aan alle stress die ze krijgt van verschillende valse beschuldigen. 

Het is bizar he, wat mensen allemaal wel niet kunnen doen. Je zou denken laat die mensen lekker hun foto’s maken.

verjaardag fotoshoot 4

Maar als je zelfs de foto’s voor een verjaardag van een 1-jarige peuter kan verpesten, ja dan zit het je vast heel erg hoog. Wij hopen dat ze de hulp gaat krijgen die ze nodig heeft en rust gaat vinden met zichzelf.

Voor zichzelf is dit natuurlijk ook gewoon heel vervelend. Ze zit met veel dingen en dat gaat haar dwars zitten. Hopelijk gebeuren er in de toekomst niet meer van dit soort dingen! 

Wat vond jij van de beelden? Deel dit op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts