COVID-19: Verhuurder heeft belangrijke oproep voor huurders en verhuurders van appartementen 😲🤔


Verhuurder doet er alles aan om huurders te helpen tijdens de uitbraak van Coronavirus. Meer van dit soort mensen moeten we hebben in deze tijd! Goed om te zien dat mensen elkaar nog willen helpen.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden vandeze verhuurder die zijn huurders helpt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


verhuurder corona 5

Waardevolle inleiding:
Zodra je een appartement huurt of een kamer heb je altijd te maken met een verhuurder of met een huisbaas. De ene keer tref je het goed en de andere keer wat minder. Het is natuurlijk alleen maar fijn als je goed terecht kan bij degene van wie je huurt. Dat komt omdat je dan weet dat zodra er iets is je bij diegene terecht kan. Het klinkt nu zo vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Veel mensen kunnen toch niet helemaal terecht zoals ze willen. Maar in het volgende filmpje is dat niet het geval, deze huurders zullen denk ik extreem blij zijn. verhuurder corona 4

Belangrijke inlichting verhaal:
Nathan Nichols is een verhuurder die recentelijk viral is gegaan. Dit omdat hij zijn huurders niet voor de maand april huur heeft laten betalen. Hij weet dat iedereen het nu extra moeilijk heeft door het coronavirus. En daardoor het extra geld wel kan gebruiken. Wat een liefdevolle actie van Nathan. Wij vinden dat meer mensen zo moeten zijn. Als je wat kan missen, geef dan iets weg. Veel meer mensen hebben het harder nodig dan jij. Denk daar maar eens over na. verhuurder corona 3

Interessante producten:
Heb jij nog enkele goedkope mondmaskertjes/mondkapjes nodig? Hier kan je ze eenvoudig en snel bestellen: Klik hier

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: DoctorOz: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wat vond je van dit filmpje:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts