Geweldig nieuws: 50 bange honden gered van verdachte hondengevechten ❤️👍


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In de meeste landen op de wereld zijn hondengevechten verboden. Helaas blijven veel mensen, die alleen maar denken aan geld en weddenschappen, deze wrede gevechten op illegale wijze doorzetten. 

In deze gevechten laten ze twee honden tegenover elkaar staan en dan moeten ze vechten met elkaar tot de dood. Bij deze gevechten kan er geld in worden gezet en dat is ook de enige reden waarom de gevechten plaats vinden. 

Na een onderzoek van ruim vier maanden in Tennessee in de Verenigde Staten zijn ongeveer vijftig honden gered van de vermoedelijke hondengevechten.

De leeftijd van de honden verschilt enorm, het gaat namelijk om honden van slechts vier weken oud, maar ook om honden die al in de tienerjaren zitten.

De meeste honden hebben enorm veel littekens in het gezicht. Deze littekens duiden erop dat ze al eerder hebben meegedaan aan hondengevechten.

verdachte hondengevechten

Alle honden werden van het terrein verwijderd en tijdelijk overgebracht naar een asiel waar ze de zorg kregen om van hun wonden te kunnen genezen.

De kwestie is erg lastig, omdat deze honden een soort vals zijn gemaakt door de eigenaren. Hierdoor zijn ze enorm agressief en is het eigenlijk onmogelijk om ze in een gezin te plaatsen. De honden worden daarom individueel gescreend en op die manier wordt er gekeken wat er met de honden kan gebeuren. 

Volgens Chris Schindler, eigenaar van HSUS, hebben deze honden geluk gehad en zijn ze eindelijk bevrijdt van het verschrikkelijke leven dat ze nooit meer zullen zien. 

Het is niet te geloven dat er mensen zijn die alleen maar denken aan het winnen van geld en dat het hun niet uitmaakt dat er honden enorm lijden. Deze honden ronselen elkaar helemaal af, omdat een paar mannen het leuk vinden om te gokken. Hopelijk worden deze mannen hard gestraft, want dat is hun verdiende loon.

Ben je ook blij dat deze honden zijn gered? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts