Dit kindje was bijna helemaal verbrand – Maar ze lacht nog steeds naar het leven 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Het filmpje van het kindje dat helemaal verbrand was staat onderaan. Discretie vereist.

Dit kindje was bijna helemaal verbrand – Maar ze lacht nog steeds naar het leven – (leestijd – 1 minuutje)

Julie Minter wordt iedere dag verteerd door schuldgevoelens nadat haar dochter enorme brandwonden heeft opgelopen door haar toedoen. 

Terri Calvesbert was pas 22 maanden oud toen ze voor 90 procent brandwonden opliep bij een brand in hun huis. Haar moeder, Julie, had een sigaret gerookt en deze niet goed uitgemaakt.verbrand-4 Uiteindelijk heeft ze hiermee per ongeluk een brand veroorzaakt, waardoor de neus, het haar, de handen en de oren van Terri compleet werden verteerd door vlammen in de flat in Ipswich. De verwondingen van Terri waren zo heftig dat de brandweerlieden in eerste instantie dachten dat er een pop in het bedje lag, maar dit bleek Terri te zijn. 

verbrand-3

Inmiddels is Terri 22 jaar oud en is ze een van de weinige mensen ter wereld met zulke uitgebreide brandwonden die nog in leven is. In totaal heeft ze meer dan 40 huidtransplantaties moeten ondergaan. 

Het ongeluk heeft bijna de relatie met haar moeder verbroken die ze af en toe nog met tussenpozen heeft gezien.

verbrand-2

De moeder staat iedere dag op met een enorm schuldgevoel en is jarenlang suïcidaal geweest. Haar hele leven is verwoest toen ze op 21 november 1998 haar sigaret niet goed heeft uitgemaakt. Normaal rookte ze ook nooit binnen, maar die ene keer is meteen fataal geweest. 

verbrand

Enorm veel mensen veroordelen haar en willen niets met haar te maken hebben. Toch deelt haar dochter, Terri, deze mening niet.

Terri heeft haar nooit veroordeelt en dat betekent enorm veel voor haar.  Het schuldgevoel zal nooit meer weggaan, maar wij zijn van mening dat als het niet expres is gegaan en haar dochter haar heeft vergeven, ze niets moet aantrekken van wat andere mensen zeggen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Only Human / verbrand

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts