15-jarig meisje met ernstige brandwonden weigert naar gala te gaan en als iemand haar huis nadert begint ze te trillen 😢❤️


15-jarige met ernstige brandwonden weigert naar gala te gaan – dan nadert iemand haar huis en begint ze te trillen. Het blijken haar vrienden te zijn die haar komen halen om naar het gala te gaan en dit was het zetje dat ze nodig had, met een verbrand gezicht en haar vrienden ging ze op pad. 

 

Familie is een van de meest waardevolle bezittingen die een mens kan hebben. Naast je familie is er nog een ander misschien net zo waardevol bezit en dat zijn vrienden. Op vrienden kun je altijd bouwen en ze zullen altijd voor elkaar klaar staan. Helaas gebeurt het  ook wel eens dat vrienden er alleen in leuke tijden zijn, maar als het op een gegeven moment wat minder met je gaat zie je ze niet meer. Daarom is het erg belangrijk dat je een goede vriendschap waardeert. 

verbrand gezicht

In deze video zijn we getuigen van een hele goed vriendschap! Een meisje van het ‘Glenbeard East High School’ die ernstig werd verbrand door een enorme explosie in haar achtertuin vorige maand, kreeg een kans om alsnog bij het gala aanwezig te kunnen zijn. Koryn Bachner had na de explosie 15 dagen in het ziekenhuis doorgebracht en had hij plannen voor het gala al geannuleerd. Het meisje had door de explosie een verbrand gezicht opgelopen en nog meer brandwonden over de hele lichaam. Haar vrienden vonden dat ze toch bij het gala moest zijn en kwamen in actie en namen haar alsnog mee. Een prachtig mooi verhaal!


De videobeelden zijn afkomstig van: ABC 7 Chicago: bron Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. Afbeeldingen Autoriteit: bronbron 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

verbrand gezicht