Jongedame wordt op parkeerplaats ‘gekidnapped’ en wil met eenvoudig trucje vrouwen waarschuwen 😲😱


Ze werd gekidnapt op een parkeerplaats – Maar als ze dit niet zou weten zou ze nu overleden zijn! Knoop deze veiligheidsmaatregelen maar eens in goed in je oren, want ze kunnen je leven redden!

 

Tip van ons Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die gekidnapt werd en met een slim trucje toch weet te overleven onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’veiligheidsmaatregelen 1

Het is van groot belang om aan jouw kinderen bepaalde veiligheidsmaatregelen te leren voor wanneer iets fout dreigt te gaan.

Ook kunnen deze maatregelen ervoor zorgen dat er juist helemaal niks fout zal gaan en dat is waar je uiteindelijk naar op zoek bent als ouder, want geen enkele ouder wil zijn kind in de problemen zien.

Toch is het heel moeilijk om kinderen dit soort dingen wijs te maken, want die zien vaak de gevaren ergens niet direct in verschijnen.

veiligheidsmaatregelen 3


Waardevolle info over inhoud:
In deze video worden een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen genoemd die ervoor zorgen. Deze video richt zich op een kidnapping die plaats kan vinden wanneer jij je auto in of uit wil stappen.

Vermeld wordt dat het belangrijk is om altijd goed in de gaten te houden of er iemand in de auto naast je zit. Is dit het geval dan doe je er goed aan om oogcontact te zoeken en om met een duidelijk doel ergens heen te lopen.

veiligheidsmaatregelen 2

Dit zorgt ervoor dat je potentiële aanvaller jou niet meer ziet als een zwak iemand. Ook je lichaamshouding is van zeer groot belang.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Pretty Loaded: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

 

 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

veiligheidsmaatregelen 2