Moeder verdedigt besluit om kind aangelijnd te hebben


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 2 minuten: “Moeder verdedigt besluit om kind aangelijnd te hebben”

Als je op een gegeven moment een kind krijgt en ouder wordt, vergt dat enorm veel van je. Ineens heb je de verantwoordelijkheid over een ander leven dan dat van jezelf en dat kan soms erg zwaar zijn.

Om dit zo makkelijk mogelijk voor jezelf te maken, is creativiteit een goede oplossing en waarom dat is zien we hier. 

Deze ouders hebben allemaal creatieve oplossingen om terugkerende problemen van ouders te verhelpen. Om te beginnen komt het vaak voor dat de warme melk nog veel te heet is om aan je kind te serveren.

veiligheidslijn

Op zo een moment is het handig om een bak met koud water te vullen en dan het flesje met warme melk in het water te zetten. Op deze manier koelt het sneller af en dat scheelt enorm veel tijd. 

Kinderen zijn over het algemeen erg druk en daar kan je als ouder soms wel eens een beetje klaar mee zijn. Een moeder, Texa Flora, kwam met een geniaal idee. Ze kocht een grote hoeveelheid met balletjes in allerlei verschillende kleuren.

Deze gooide ze vervolgens allemaal op een grote hoop.

veiligheidslijn-2

Daarnaast pakte ze een blik waar je cupcakes in kan maken en vroeg aan haar dochter om alles per kleur te sorteren. Op de manier was haar dochter een lange tijd lekker stil bezig. 

De laatste creatieve manier van een ouder die we behandelen is een wat minder serieuze. Als je ouder wordt van een tweeling kan dat veel problemen opleveren om ze uit elkaar te houden.

Deze ouder had er een hele goede oplossing voor, namelijk om bij de ene een 1 in zijn haar te laten scheren en bij de ander een 2. Op deze manier kun je perfect zien wie wie is. 

In totaal worden er 75 verschillende manieren uiteengezet en sommige zijn echt heel handig en andere zijn weer heel grappig. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: 1 News

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts