Op camera vastgelegd: Harteloze man steelt 500 euro van 93-jarige vrouw in rolstoel 😡😱


Op camera vastgelegd: Harteloze man steelt 500 euro van 93-jarige vrouw in rolstoel. Gelukkig is zijn lelijke smoel op een veiligheidscamera vastgelegd, want deze gek moet aangepakt worden en hard ook! 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden deze man die harteloos 500 euro steelt van een 93-jarige vrouw in een rolstoel onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’veiligheidscamera stelen 2a

Stelen is nooit goed, maar soms is er voor mensen helemaal geen andere uitweg. Al is er geen andere uitweg, valt het niet goed te praten. Je pakt de spullen van hardwerkende mensen af zonder dat zij je ook maar iets aan hebben gedaan.

Mensen die banken overvallen krijgen nog het voordeel van de twijfel, want dit is zo een groot risico dat het eigenlijk knap is al het is gelukt. Maar het grootste uitschot op deze aarde zijn mensen die bejaarden beroven.

Bejaarden zijn niet in staat om zich ook maar een klein beetje te verzetten en dat maakt de daad juist zo laf. De mensen die dit doen verdienen de ergst denkbare straf wat ons betreft. 

Waardevolle informatie over het verhaal: In deze video zien we de beelden van een veiligheidscamera die een ongelooflijk laffe daad vast heeft weten te leggen.

veiligheidscamera stelen 1a

De 93-jarige Maria Vaquez, zit in een rolstoel en was aan het winkelen in een kledingzaak in New York. Ze had een envelop met daarin 600 euro meegenomen en die in haar beha gestopt, omdat ze bang was dat ze hem anders zou verliezen.

Toen een harteloze man de envelop zag besloot hij hem van de vrouw af te pakken, maar gelukkig staat de daad volledig op beeld en is het nog maar een kwestie van tijd voordat deze laffe hond wordt aangepakt!

veiligheidscamera stelen 3a

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

veiligheidscamera stelen 3a