Sprookjesachtig ‘engeltje’ gezien op veiligheidscamera bij deurbel van voordeur


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 2 minuten: “Sprookjesachtig ‘wezen’ gezien op deurbel op veiligheidscamera”

Peter Pan en Tinkerbell kennen we natuurlijk allemaal wel. Het is een groot deel van onze jeugd geweest, disney figuren. Films, boeken, liedjes en ga zo nog maar even door.

Hoe graag we ook willen dat deze figuren ook rondlopen in het ‘echte’ leven, kan dat natuurlijk niet. Maar deze video lijkt anders te laten zien. Kijk zelf en denk jij dat je tinkerbell op deze veiligheidscamera kan zien? 

veiligheidscamera

Op het eerste gezicht lijkt er niets vreemd te zijn aan deze veiligheidscamera beelden. Maar niets lijkt minder waar. Zodra je blijft kijken naar de beelden, zie je als je goed kijkt een sprookjesachtig wezen verschijnen op beeld.

Het lijkt ergens op tinkerbell of op kleine feeën. Je zou denken dat het natuurlijk niet zou kunnen, maar deze beelden bewijzen toch echt anders! Na het zien van deze beelden, gaan wij toch een beetje twijfelen.

Bestaan sprookjesfiguren dan toch echt? En is er nog een hele andere wereld, dan waar wij op leven? 

veiligheidscamera-2

Wie daar het antwoord op heeft, mag zich aanbieden! Misschien is het echt, misschien is het gewoon goede photoshop. Wie zou daar het antwoord op hebben? Het lijkt zo onwerkelijk maar toch ook echt tegelijkertijd.

Misschien is het een licht schilfertje dat door het licht wordt weerkaatst in een gekke vorm. Wij kunnen het antwoord daarop echt niet geven. Het lijkt gewoon zo echt! Maar eerlijk, hoe leuk en gaaf zou het zijn als het gewoon waar is.

Maar jongens, laten we nergens op hopen en rustig even afwachten!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Talking Fleshlight

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts