Vrouw schreeuwt in winkelcentrum: “Help, wij worden gekidnapt!” 😲😰


Vrouw schreeuwt in winkelcentrum: “Help, wij worden gekidnapt!” Een man kwam meteen in actie en bracht de vrouw en haar kind met behulp van de politie in veiligheid.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de vrouw die schreeuwt in een winkelcentrum onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


veiligheid in winkelcentrum 3

Waardevolle inleiding

Wanneer je door iemand wordt gekidnapt voel je je zeer waarschijnlijk enorm machteloos. Je weet niet wat de persoon precies met je wilt doen en je weet ook niet waar hij of zij je mee naar toe neemt.

Je moet jezelf compleet overgeven aan het lot en kan alleen maar hopen dat je uit de handen van je kidnapper weet te komen.

Het moment dat je dan weer in veiligheid wordt gebracht moet fantastisch zijn, maar dit is helaas niet voor iedereen het geval. veiligheid in winkelcentrum 2

Belangrijke inlichting

In dit filmpje zien we het verhaal over een vrouw en haar zoon die in veiligheid zijn gebracht nadat ze door een man werden ontvoerd.

De twee werden ontvoerd in Noord Carolina, vervolgens nam de ontvoerder hun mee naar Cleveland en eindigden ze in Reynoldsburg. Daar wist de vrouw in een winkelcentrum 911 te bellen, maar ze kon niet praten.

Een man zag het allemaal gebeuren en kwam in actie. Vervolgens kon de politie de auto van de kidnapper klemrijden en de vrouw en haar zoontje redden. veiligheid in winkelcentrum

Informatie- en Inspiratiebron:

De videobeelden van dit verhaal over veiligheid zijn afkomstig van: NBC4 Columbus: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook en maak een sociale impact.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts