Er breekt brand uit in een bus vol met kinderen. Maar deze autistische jongen weet precies wat te doen! 😲😱


Er breekt brand uit in een bus vol met kinderen. Maar deze autistische jongen weet precies wat te doen! Deze jongen van slechts tien jaar oud is een echte held, omdat hij al zijn klasgenoten in veiligheid weet te brengen wanneer de bus in de brand vliegt.

Wij hebben de videobeelden waarbij de held zijn vriendjes in veiligheid brengt onderaan deze pagina geplaatst. Even scrollen en dan kun je genieten.

veiligheid jongetje 3

In Amerika is het normaal dat kinderen met de school naar bus gaan. In Nederland heerst meer een cultuur dat de ouders verantwoordelijk zijn voor het brengen van hun kinderen naar school.

Het reizen met een schoolbus naar school gaat niet altijd zonder problemen en daarom zijn veel ouders ook tegen dit fenomeen. Al lijkt het toch wel zo te zijn dat de schoolbus niet uit de Amerikaanse cultuur te halen is.

Meer over het verhaal van Alex: In deze video is te zien dat een grote groep kinderen aan de dood is ontsnapt door het heel erg snel handelen van een tienjarig klasgenootje. Alex had namelijk als eerste door dat er rook uit de motorkap van de bus kwam en hij aarzelde dan ook niet om iedereen te waarschuwen.

veiligheid jongetje

Zijn moeder denkt dat Alex zo alert was, omdat hij een beetje autistisch is. Zo zie je maar dat ook een handicap je in sommige situaties gewoon kan redden.

Alle ouders van de kinderen en de kinderen zijn Alex in ieder geval heel erg dankbaar voor het in veiligheid brengen van iedereen. Vind je deze beelden ook geweldig? Deel ze dan op Facebook of Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Julian Denis: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

veiligheid jongetje 2