Veilig op de weg rijden? Probeer dan eens het trucje van deze agent!


Belangrijke informatie: Agent deelt veiligheids trucje in auto, waar maar weinig mensen gebruik van maken. De politie hoort je natuurlijk ten alle tijden veilig te houden, maar je moet jezelf natuurlijk ook wel kunnen verdedigen. Kijk dan dus vooral naar deze tip!

Tip in dit artikel: Wij hebben voor het gemak het filmpje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen, bekijken en vervolgens verder delen.veilig knipperlicht

Het verkeer is een zeer gevaarlijke plek waar wanneer je niet goed oplet je zeker niet veilig bent. Ook lijken sommige mensen er alles aan te doen om het verkeer zo gevaarlijk mogelijk te maken.

Zo is het nu een trend om een ballon te doen achter het stuur. Voor de mensen die dit doen kunnen wij geen enkel beetje respect opbrengen, omdat je hiermee niet alleen jezelf, maar ook andere mensen in gevaar brengt. Als iedereen zich gewoon aan de regels zou houden, zou het al een stuk beter zijn.

Meer over het filmpje van John Perrine – Indiana States: In deze video is politieagent John Perrine te zien en John ergert zich heel erg aan mensen in het verkeer die hun richtingaanwijzer niet gebruiken.

veilig knipperlicht 2

Zo geeft hij nu dus ook aan een tip te hebben voor iedereen die iedereen veilig zal gaan houden. Dan loopt hij naar zijn auto en doet zijn richtingaanwijzer aan.

John verpakt zijn boodschap dus met een flinke dosis humor, maar dit maakt zijn boodschap niet minder serieus. Wil je iedereen veilig houden in het verkeer dan zul je dit toch moeten gaan doen.

Vond je dit ook grappig en eigenlijk heel erg goed gefilmd? Deel dit dan verder met jouw vrienden op Facebook of Pin op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: WXYZ-TV Detroit | Channel 7: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

The often forgotten, incredible safety feature that is standard on all vehicles…#SafetyTip #TheMoreYouKnow

Geplaatst door John Perrine – Indiana State Police Indianapolis District op Vrijdag 24 februari 2017

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

veilig knipperlicht 4