2-jarige staat op het punt een ernstige klap te maken: Veiligheidscamera filmt de onverwachte held! 😲😲


2-jarige staat op het punt een ernstige klap te maken – Dan filmt veiligheidscamera de onverwachte held! Deze vader mag met recht een super vader genoemd worden. Nu alleen nog een veilig huis inrichten!

Belangrijke aanbeveling: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze onverwachte held onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.

veilig huis 2

Wanneer je kinderen hebt is het heel belangrijk om een veilig huis in te richten. Dit houdt in dat je de stopcontacten vergrendeld.

Ook moet je ervoor zorgen dat de kinderen niet zomaar bij het wasmiddel kunnen. Wasmiddel is vaak namelijk heel erg kleurrijk en dit zorgt er natuurlijk voor dat kinderen het in hun mond willen stoppen.

Wees dus een goede ouder en zorg ervoor dat al dit soort dingen geregeld zijn. Je wilt natuurlijk niet dat jouw kinderen zoiets onbenulligs zal overkomen.

Meer over het spectaculaire filmpje: In deze video is te zien hoe een vader zijn zoon genaamd Noah weet te redden van een heel erg harde val.

veilig huis 3

Noah wil zijn bed uit klimmen, maar dit gaat hem nog niet goed af. HIj dreigt dan ook keihard op zijn hoofd terecht te gaan komen, maar dan ineens komt zijn vader het beeld in en hij weet zijn zoon nog net te redden.

Gelukkig maar, want dit had heel erg slecht af kunnen lopen voor Noah. Nu heeft de vader alleen nog de taak om een veilig huis te maken, want Noah kon wel erg makkelijk uit zijn bed klimmen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

veilig huis 1