Geniale vader ontdekt uitstekende manier om huilende baby’s stil te krijgen 😍❤️


Geniale vader ontdekt uitstekende manier om huilende baby’s stil te krijgen. Het kind van deze vader doet wel heel erg veel huilen, maar gelukkig heeft hij daar nu wat op gevonden. Geen slapeloze nachten meer voor deze vader!

Handige tip: Wil je het trucje hieronder gelijk zien? Scroll dan een klein beetje naar onderen, want daar staan de videobeelden van baby’s die veel huilen. Het trucje vinden wij erg goed bedacht!veel huilen babys

Voor veel ouders die net een kind hebben is het wel even wennen dat ze niet meer een nacht door kunnen slapen. Baby’s doen natuurlijk heel erg veel huilen en daar wordt je s nachts natuurlijk wel wakker van.

Zo heeft iedere ouder voor zichzelf wel uit proberen te vinden hoe het kind het makkelijkste en het snelste stil te krijgen is. Ieder kind is weer anders dus zekerheid heb je nooit, maar het beste kun je maar gewoon de succesvolle tactieken van andere ouders overnemen.

Meer over het trucje van Daniel Eisenman: De vader in deze video heeft een kind dat heel erg veel moet huilen, maar hij heeft inmiddels een manier ontdekt waarmee hij zijn kind direct stil krijgt. Wanneer de vader namelijk voor een lange tijd een lage toon aanhoudt, stopt de baby direct met huilen.

Het is heel erg makkelijk om te doen natuurlijk op deze manier en wij hopen dan ook dat dit bij iedere baby zo werkt. Heb je dus een kleine baby thuis dan kun je deze manier van stil krijgen best wel eens proberen.

veel huilen babys 2

Of ziet het er misschien makkelijker uit dan het eigenlijk is? Wij zouden het oprecht waarderen als je deze beelden verder deelt op Facebook of Pint op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Daniel Eisenman: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

veel huilen babys 3