Kitten zit maanden vast in een gleuf en vraagt voorbijgangers dagelijks om hulp


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Kitten zit maanden vast in een gleuf en vraagt voorbijgangers dagelijks om hulp”

Soms lijkt het noodlot eerder aan te komen dan gepland. En of dit nou geldt voor mensen of voor dieren, het blijft vreselijk.

Vaak op zulke momenten moet je maar geluk hebben, dat er een reddende engel voor je is. De kitten in de volgende video had in ieder geval wel een reddende engel en ook niet één! vastzittende-kitten

Nabi is namelijk een kitten die maandenlang heeft vastgezeten in een put. Iedere dag vroeg hij omstanders om hulp. Gelukkig werd hem dat ook gegeven! Verschillende voorbijgangers voedde het beestje dagelijks.

Een man heeft het beestje zelfs twee maanden iedere dag gevoed! Maar hoe meer voedsel het beestje binnenkreeg, hoe groter hij uiteindelijk werd. Dit zorgde er uiteindelijk voor, dat het ook weer moeilijker werd om hem los te krijgen.

Maar gelukkig hebben de voorbijgangers daar uiteindelijk wat op gevonden! Ze wilde dat beestje namelijk niet zo achterlaten. 

vastzittende-kitten-2

Na het blokkeren van beide kanten van de grote weg, konden werkers zo het riool in. Ze konden via de grote put, onder de grond komen en zo Nabi redden. Na al die maanden dat Nabi daar had gezeten, was die eindelijk vrij!

Eindelijk kon hij staan op zijn vier poten in een ruime omgeving! Bij Nabi’s bevrijding waren veel omstanders aanwezig. Maar nu kwam de grote vraag, wie zou er voor Nabi gaan zorgen?

De man die Nabi twee maanden lang achter elkaar heeft gevoed, zal Nabi in huis nemen. De twee zijn ondertussen dikke maatjes geworden en hun leven wordt ook nu gefilmd!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Kritter Klub

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts