Moet niet gekker worden: Varken steelt 18 biertjes van camping, wordt dronken en knokt met koe 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Een wild varken weet een verhaal wel te maken. Het varken uit Amerika krijgt het voor elkaar om 18 biertjes te stelen op een camping.

Daarnaast drinkt hij ze ook nog eens allemaal zelf op! Ja, je verwacht het al: het beestje is natuurlijk stomdronken.

Hij veroorzaakt daarom ook het een en ander. Hij is haast niet te vangen en knokt onderweg naar zijn eindbestemming ook nog eens met een koe.

Hoe dat kan? Ja, dat moet je ons ook niet vragen! Wij zijn even gechoqueerd als jij waarschijnlijk! 

Varken steelt 4

Naast het vechten met de koe, zorgt het wilde varken voor meer onrust op de camping. Het beest rent los op de camping, springt daarbij op tegen auto’s en schopt vuilnisbakken om.

Een totale chaos dus! Zijn wij even blij dat we daar niet bij waren! Want ja drie keer raden wie dat mag opruimen, de vakantiegangers zelf natuurlijk!

Dacht je even lekker rustig op vakantie te gaan. Maar aan de andere kant is het weer een mooi verhaal om te vertellen en zal je dit niet meer zo snel gebeuren!

Vond je dit ook grappig/hilarisch verhaal? Deel dit dan op Facebook/Whatsapp!

Wij hebben gehoord dat het officiële filmpje is verwijderd door de eigenaar, maar na afloop van de dag zou het varken er ongeveer zo hebben bijgelegen. Bekijk het filmpje hieronder:

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts