Lig je lekker op een Spaans strand, volgt er plots een invasie van migranten 😲😱


Lig je lekker op een Spaans strand, volgt er plots een invasie van migranten…. Een vakantie in Zuid Spanje is natuurlijk heerlijk, maar je kunt ook zeker voor onaangename verrassingen komen te staan. Dit blijkt in ieder geval uit de volgende beelden.


Belangrijke tip:
Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de vakantie in Zuid-Spanje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.Vakantie in Zuid-Spanje 1

Op vakantie in Zuid Spanje staat natuurlijk gelijk aan heel erg veel zon, mooie vrouwen en veel drank.

De perfecte vakantie voor veel mensen en daarom gaan ook veel Nederlanders ieder jaar naar dit stukje van de wereld toe.

Hier weet je namelijk zeker dat het onwijs lekker weer gaat zijn en dat is misschien toch wel het belangrijkste wanneer je op vakantie bent.

Dat niet alleen vakantiegangers op dit stukje van de wereld afkomen is natuurlijk ook al wel een tijdje bekend.

Meer over het verhaal van de migranten in Zuid-Spanje: In deze video is te zien dat er een vlot met allerlei immigranten aan komt spoelen op een strand in Zuid Spanje. Deze mensen zijn duidelijk niet voor vakantie in Zuid Spanje naar het strand komen varen.

Vakantie in Zuid-Spanje 3

Zij vluchten namelijk voor de situatie in hun eigen land. Ze hebben de zware tocht naar Spanje uiteindelijk weten te maken. Dit terwijl er veel vluchtelingen verdrinken tijdens dit soort tochten.

Deze beelden zijn dan ook zeker niet uniek, want dit soort bootjes komen veel vaker aan land in dit deel van Spanje. Vond jij de beelden ook bizar? Deel deze beelden dan op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: FRANCE 24 English: bron | Afbeeldingen: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

Vakantie in Zuid-Spanje 2