De vader van de bruid stopt trouwerij, grijpt stiefvader zodat hij haar ook door het gangpad kan laten lopen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Trouwen is iets waar de meeste dames wel van dromen. Een sprookjeshuwelijk en een grote dag, ja wie wil dat nou niet. Soms gaat het plannen alleen niet zo makkelijk als je denkt. Er komen veel dingen bij kijken en veel mensen willen inspraak hebben. Zo was dat ook bij de trouwerij van Brittany toen zij voor een erg moeilijke keuze stond. 

Brittany is altijd opgevoed door twee vaders. Dit kwam door het feit dat haar ouders op jonge leeftijd zijn gescheiden. Later hebben zij beide de liefde weer gevonden. Maar dit zorgde er dus voor dat Brittany is opgevoed door twee vaders.

vader-stopt-de-trouwerij-2
Bij een trouwerij spreekt het voor zich dat de vrouw wordt weggegeven door haar vader. In dit geval stond Brittany dus voor een moeilijke keuze omdat zij eigenlijk twee vaders heeft. Uiteindelijk heeft zij de keuze gemaakt om haar biologische vader haar te laten weggeven. Een keuze die alleen Brittany kon maken en waarop niemand raar tegenaan keek. 

Totdat het moment daar uiteindelijk aankwam en het was zo ver. Op dat moment stormde haar biologische vader weg en zij wacht even. Hij liep naar haar stiefvader toe en zei kom we gaan haar samen weggeven. Met tranen in zijn ogen liep de stiefvader achter hem aan.

vader-stopt-de-trouwerij
Beide mannen hebben Brittany op dat moment weggegeven en het was een van de mooiste momenten uit haar leven, vertelde Brittany naderhand. Zo kan het dus ook! Iedereen wordt tevreden gehouden, het is een mooie bedoeling en er schuilt veel emotionele waarde achter. Prachtig!

Vond je dit ook zo’n mooi gebaar? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts