Last van zijn schouders: 90-jarige man gebruikt Facebook om uit de kast te komen!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Uit de kast komen is voor veel mensen erg lastig, omdat ze bang zijn voor negatieve reacties van hun omgeving. Tegenwoordig komen jongeren sneller uit de kast dan vroeger, want toen heerste er een zeker taboe. Sommige mensen zitten jaren in de kast en voelen zich daardoor erg slecht. Het is tijd om daar verandering in te brengen. 

Uit de kast komen is lastig, maar om het je hele leven voor je te moeten houden is wel heel zielig. De 90-jarige Ken Felts schrijft over zijn hele leven en heeft daarbij een bekentenis gedaan. Hij zegt zelf dat hij een gespleten persoonlijkheid heeft. De ene is Ken, een heteroseksuele man, en de ander is Larry, een homoseksuele man. Meneer Felts heeft zijn homoseksuele gevoelens altijd voor zich gehouden en nooit met iemand gedeeld. 


uit de kast te komen 1

Felts schreef een bericht op Facebook aan zijn familie en vrienden, waarin hij vertelde dat hij homoseksueel is. Nadat hij het bericht had gepost, viel er een hele zware last van zijn schouders. Het was niet dat hij er op late leeftijd achter kwam, maar hij wist het al sinds zijn twaalfde. In zijn twintiger jaren heeft hij ook een relatie gehad met een jongen genaamd Philip. Uiteindelijk zag hij Philip nooit meer. 

Uiteindelijk trouwden Felts met een vrouw waarmee hij ook kinderen kreeg. Inmiddels is hij zelfs opa geworden. De relatie met zijn vrouw heeft door zijn gevoelens geen stand gehouden en daarna is hij al die tijd op zoek gegaan naar Phillip. Vandaag de dag is hij nog steeds op zoek naar Phillip en door middel van deze video hoopt hij hem te vinden en hem in zijn armen te kunnen slaan. Wij hopen van harte dat hij Phillip gaat vinden en dat ze hun laatste jaren samen kunnen doorbrengen.

Deel dit bericht op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts