Uil en eend samen afgebeeld in nestje: “Een 1 keer in je leven opname” van fotograaf 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Uil en een eend samen afgebeeld in nestje – een ‘1 keer in je leven’ opname van fotograaf – (leestijd – 1 minuutje)

De natuur heeft ontzettend veel moois om te laten zien, maar de mooiste dingen komen vaak maar een enkele keer voor.

Gelukkig hebben we nu allemaal internet waarop deze bijzondere verschijnselen kunnen worden gedeeld, zodat iedereen kan meegenieten. 

een-uil-en-een-eend
© WPTV / uil en een eend

Laurie Wolf is een natuurkunstenaar. Voor haar kunstwerken haalt ze haar inspiratie uit de natuur en daarom brengt ze een groot gedeelte van haar leven door in bosrijke omgevingen.

Ze is door de jaren heen al veel verschillende dingen tegen gekomen, maar laatst zag ze iets dat de kroon spant. Een uil en een kleine eend zaten samen in een vogelhuisje, Laura pakte meteen haar camera om het unieke beeld vast te leggen. 

Een paar weken voor de gebeurtenis hadden Larie en een vriendin al een vrouwelijke eend gezien met een ei. Dat ei haalde ze uit een doos die was gestolen door een ander dier. De vrouwelijke eend bracht het ei naar een vogelhuisje en daar heeft de uil zeer waarschijnlijk het ei uitgebroed. 

een-uil-en-een-eend-2
© WPTV / uil en een eend

In eerste instantie wilde Laurie in actie komen en het ei weghalen, maar later raakte ze het ei als het ware uit het oog en liet ze de natuur de gang gaan. Toen ze later langs de boom liep zag ze ineens dat de uil en de kuiken samen uit het holletje aan het turen waren.

Wat de foto zo mooi maakt is het feit dat het vogelhuisje enorm veel op een boom lijkt, hierdoor lijkt het net alsof ze samen in een boom verstopt zitten. 

De vriendschap tussen de uil en de eend heeft niet heel lang geduurd, want even later was het eendje naar zijn moeder aan het roepen en die gaf gehoor. Zij liet, door geluid te maken, weten dat ze er was en toen kwam het kleine eendje uit het vogelhuisje. Een super leuk verhaal met een geweldige foto!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WPTV

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts