Té schattig: Tweeling van 11 maandjes steekt elkaar aan met hun gegiechel 🤣❤️


Té schattig: Tweeling van 11 maandjes steekt elkaar aan met hun gegiechel. Kijk vooral naar ventje in blauw! Ze zijn nog geen jaar uit, maar lachen nu al als twee volwassen kerels. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze giechelende tweeling onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

tweeling 1

Wie houdt er nou niet van een heerlijk potje lachen. De slappe lach krijgen met een vriend of vriendin is toch wel een van de leukste dingen die er is.

Op het internet zie je wel eens een filmpje voorbij komen met baby’s die de slappe lach hebben. Het is fascinerend om te zien dat ze nog niet kunnen praten, maar kunnen lachen als grote gasten en produceren een hoop kabaal.

Zeker wanneer het gaat om een tweeling, die produceren 2x zoveel geluid. 

Meer over het verhaal van de tweeling: In dit filmpje zien we zo een luidruchtige tweeling. Ze zijn 11 maanden oud, maar dat zou je niet verwachten als je het geluid van hun lach hoort.

tweeling 3

Wanneer de twee tegenover elkaar zitten en elkaar aankijken kunnen ze niet meer stoppen met lachen. Ze krijgen elke keer weer de slappe lach wanneer er één van de twee naar de ander kijkt.

Het is niet te hopen voor de ouders dat de tweeling dit voor de rest van hun leven gaan doen anders kunnen de ouders al snel gehoorapparaten voor zichzelf aanschaffen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Poke My Heart: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

tweeling 2