Verpleegkundige adopteert verwaarloosd kindje – dan krijgt ze bericht over haar tweelingzusje 😢❤️


Verpleegkundige adopteert verwaarloosd kindje – dan krijgt ze bericht over haar tweelingzus. De tweeling baby lag niet op de intensive care, maar was er ook slecht aan toe. 

tweeling baby 1

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de vrouw met de twee babys onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke beelden bekijken.

Bijna iedereen op aarde kan een kind op de wereld zetten en dit is natuurlijk erg mooi. Echter zit er ook een donker zwart randje aan het feit.

Er zijn veel mensen die onbedoeld zwanger raken en dit is soms geen probleem en kan er goed voor het kind gezorgd worden.

Helaas zijn er ook ouders die niet voor het kind kunnen zorgen en het hierdoor nog slechter behandelen dan dieren.

Ze worden mishandelt en ze krijgen nauwelijks te eten, het is bijna niet voor te stellen, maar het gebeurt toch. 

Meer over het filmpje: In deze video zijn we getuige van een hele mooie gebeurtenis als gevolg van een zeer trieste gebeurtenis.

tweeling baby 3

Jess Hamm is verpleegster en werkt op de intensive care in een ziekenhuis in de stad Jacksonville in Florida in de Verenigde Staten. Kreeg ze de 14 maanden oude baby genaamd Delilah op de afdeling.

De baby was mishandelt en ondervoed en de conditie was erg slecht. Door een wonder overleefde Delilah het en ze kon niet meer terug naar haar ouders.

Jess besloot daarom om Delilah te adopteren. Later bleek dat Delilah een tweeling baby is, dit hield Jess niet tegen en ze besloot om het zusje genaamd Caroline ook te adopteren. Wat een lieve vrouw!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: ABC News: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

tweeling baby 2