Man werkt dagenlang aan ombouwen van tuin voor geadopteerd hondje: “Iedereen had de moed opgegeven” 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Sommige mensen hebben alles over voor een ander, maar er zijn altijd mensen die het leuk vinden om tegen te werken. Dan is het belangrijk om het heft in eigen handen te nemen. 

Katarra Taylor adopteerde een hond genaamd Bentley en was vastbesloten om hem alles te geven wat hij nodig had, zodat hij kon genieten van het leven. Katarra was op zoek naar een huis, maar geen enkele verhuurder wilde aan haar en Bentley verhuren. Daarom besloot ze om het heft in eigen handen te nemen. 

Aangezien niemand een huis wilde verhuren aan haar besloot ze om in 2018 een herenhuis te kopen.

Al snel kreeg Katarra een vriend en hij kwam bij haar wonen in het nieuwe huis samen met zijn hond. Katarra wist hoe erg Bentley ervan hield om in het gras te liggen. Dit wist ze, omdat Bentley tijdens het wandelen altijd ging liggen als hij een stukje gras zag. tuin ombouwen

Het nieuwe huis had geen grasveld, maar een hele betonnen tuin en daarom was er flink wat werk aan de winkel. Haar vriend Nick hielp haar met deze enorme taak en het resultaat is fantastisch. 

Toen de tuin klaar was, werd het tijd om het resultaat aan Bentley te onthullen en meteen werd duidelijk waarom ze het hadden gedaan.

Bentley zag het grasveld en ging er onmiddellijk liggen en bleef daar ook voor een paar uur. Het is gelijk zijn favoriete plek in het nieuwe huis geworden.

Bentley heeft een erg moeilijk verleden gehad, voordat hij werd geadopteerd door Katarra en deze plek kan hem heel goed helpen om over zijn angst voor het verleden heen te komen.

Het is een erg fijn idee dat iemand zoveel over heeft voor zijn hond, dat bewijst dat er nog goede mensen op aarde leven.

Vond je dit ook zo’n prachtig gebaar? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts