De bruid en bruidegom hadden 4 oma’s op hun trouwerij – wat een geluk! 😍❤️


De bruid en bruidegom hadden 4 oma’s op hun trouwerij – wat een geluk! Dat allebei de oma’s nog leefde van zowel bruid als bruidegom is het beste huwelijkscadeau wat je eigenlijk maar kans wensen. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze vier prachtige oma’s onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening. trouwerij 2

Als je een lange tijd een relatie hebt wordt het op een gegeven moment tijd om de volgende stap te zetten en dat is: trouwen.

Vaak wordt de dag van de trouwerij door de bruid en bruidegom omschreven als een van de mooiste dagen van hun leven. Vrienden en familie komen allemaal bijeen om het huwelijk te vieren met een enorm gezellig feest.

Een leuke toevoeging aan een trouwerij zijn vaak de bruidsmeisjes, omdat die er vaak erg schattig uitzien. 

Meer over de video: Dit filmpje gaat over een trouwerij waar ze hele bijzondere bruidsmeisjes hadden. Van zowel de bruid als van de bruidegom leefden beide oma’s.

trouwerij 1

De bruid besefte maar al te goed dat dit erg bijzonder is en bijna niemand deze rijkdom heeft. Daarom leek het haar een leuk idee om van hun oma’s bruidsmeisjes te maken.

Dit leverde super gave beelden op, waarin het duidelijk is te zien dat zowel de bruid als de ‘bruidsmeisjes’ zichtbaar aan het genieten waren. 

trouwerij 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Good Morning America: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

trouwerij 1