Koppel viert 82-jarig huwelijk en heeft belangrijk relatieadvies 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

. Veel mensen trouwen, maar houden het nog geen 10 jaar met elkaar uit, maar dit koppel is al meer dan 82 jaar samen. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit prachtige koppel dat al 82 jaar gelukkig is getrouwd onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.

trouwen 2

Wanneer je op een dag de ware tegenkomt, is dat misschien wel de op één na mooiste dag van je leven. De mooiste dag is de dag waarop jullie samen trouwen.

Helaas houden veel mensen het huwelijk niet lang vol. Het komt steeds vaker voor dat mensen het ‘tot de dood ons scheidt’ niet meer zo serieus nemen en vroeg in het huwelijk scheiden.

trouwen 1

Mede hierdoor is het nog een stuk mooier als twee mensen hun hele leven met elkaar delen. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we meneer D.W. Williams en zijn vrouw Willie Williams. Het koppel vierden hun 82-jarige jubileum van hun huwelijk.

trouwen 3

De man is maar liefst 103 jaar oud en zij is 100 jaar. Ze vertellen onder andere hoe ze het zo lang met elkaar volhouden. Dit komt doordat ze allebei niet het type zijn die ruzie maken en ze beweren dus nog nooit ruzie te hebben gehad.

Ook zijn ze God heel erg dankbaar en menen ze het al zo lang vol te houden door het geloof in Hem.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: TheRichest: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
trouwen relatieadvies