Trouwe kameel loopt meer dan 100 km alleen in de woestijn terug naar oude baasjes


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Trouwe kameel loopt meer dan 100 km alleen in de woestijn terug naar oude baasjes”

Dieren hechten veel waarde aan hun baasjes. Of het nou een groot of klein dier is, dat doet er niet toe. Baasjes zijn baasjes en daar hechten ze waarde aan.

In deze video zie je hoe een trouwe kameel meer dan 100 KM alleen loopt door de woestijn om zijn oude baasje te vinden.

trouwe-kameel-2

Een kameel in de autonome regio Binnen-Mongolië in het noorden van China, heeft een solo trektocht voltrokken om zijn oude baasje terug te vinden. Hij is meer dan 8 maanden gescheiden geweest met zijn liefdevolle baasje en daarom heeft hij een tocht van meer dan 100 KM afgelegd door de woestijn.

Temur, de voormalige eigenaar van Urad Rear Banner, verkocht de kameel vorig jaar oktober aan een van zijn vrienden. Maar de heimwee sloeg al snel toe en de trouwe kameel verliet zijn nieuwe huis, om aan de zware trektocht te beginnen naar zijn echte huis. 

trouwe-kameel-1

De 20-jarige kameel, die een hoge leeftijd heeft voor een kameel, aangezien de gemiddelde levensverwachting voor de soort slechts ongeveer 30 is.

Maar dat mocht de pret niet bederven voor de trouwe kameel, want hij begon aan een 7-dagen reis in de woestijn,  door steile kliffen, langs droge rivierbedding en metalen hekken , om naar huis te gaan, voordat ze werd gezien door een herder, die haar mee nam en contact opnam met de eigenaar, die haar gelukkig weer kwam ophalen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CCTV Video News Agency

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts