Ontroerend: Trouw hondje trilt en wil grafkist van overleden baasje niet loslaten 😢❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Een hond is de beste vriend van de mens en dat is niet zonder reden. Ze zijn er lief, bezorgd en vooral heel erg loyaal en staan altijd voor hun baasje klaar. 

Hier zien we een hartverscheurend moment waar we een trouw hondje afscheid zien nemen van zijn overleden baasje. De hond weigerde om de kist te verlaten tijdens de begrafenisceremonie. 

Dit trieste moment vond plaats in de stad Lima in Peru. De baas van de hond werd in een witte open kist opgebaard, zodat de familie en vrienden afscheid konden nemen.

De hond heeft het heel moeilijk met het overlijden van zijn baasje en dat is heel duidelijk te zien. De hond houdt zich met twee poten vast aan de kist van zijn baas, terwijl een andere man hem probeert weg te halen. 

Het trouwe hondje weigert echter om de kist te verlaten en blijft de kist stevig vastgrijpen met zijn poten, ondanks de poging van de vrouw om zijn poten van de kist te halen. Een bezoeker van de begrafenis vond het zo een mooi moment dat ze besloot om het te filmen. Trouw hondje

Na overleg met de gehele familie vonden ze het mooi om het te delen, omdat het de band tussen de hond en zijn baasje perfect symboliseerde en ze wilden dat iedereen dat kon zien.

Het is heel bijzonder om te zien dat dieren de dood kunnen begrijpen en op die manier beseffen dat ze alleen door moeten gaan. Misschien is het daarom ook niet heel slim om een dode eigenaar aan het dier te laten zien, omdat ze dan denken dat ze vanaf dat moment er helemaal alleen voor staan, terwijl dat niet zo hoeft te zijn.  

Als er iemand nog twijfelde aan de loyaliteit van honden dan is diegene na het zien van deze video wel overtuigd.

Vond je deze beelden ook zo emotioneel? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts