Hondje blijft tot het allerlaatste moment bij zijn zieke baasje 😭❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Dit is Benito, een hondje dat tot op het allerlaatste moment bij zijn baasje bleef” – (leestijd – 1 minuutje)

De bijnaam voor een hond is ook wel een trouwe viervoeter en op het internet zijn ontelbaar veel verhalen waaruit blijkt dat deze naam perfect past. 

trouw hondje
© Belen | Foto 1/2 – (scroll verder)

Deze beelden zijn gepost op twitter door de zus van Joha. Joha was een vrolijk meisje die in bloei van haar leven was. Helaas is ze vier jaar geleden plotseling komen te overlijden. 

De beste vriend van Joha was haar hondje Benito. Benito is een klein hondje en daarom kon ze hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Er waren weinig dingen waar Joha Benito niet mee naar toe nam. 

Toen Joha kwam te overlijden was heel de familie in diepe rouw en waarschijnlijk had Benito het er het allermoeilijkst mee.

In het begin snapte hij niet goed wat er nou precies aan de hand was. Na een tijdje leek hij het zich te realiseren en dat was het moment dat ze werd gecremeerd. 

trouw hondje
© Belen | Foto 2/2 – (scroll voor video)

4 jaar later leeft Benito nog steeds en heeft hij het ook nog steeds erg lastig met het verwerken van zijn verlies. Hij kan het goed vinden met de familie van Joha, maar het is niet zoals vroeger. 

Eens in de zoveel tijd gaat de familie naar het graf van Joha om haar te bezoeken. Benito gaat dan ook mee en dit is zijn favoriete bezigheid.

Hij laat zich bij het graf vaak optillen door de vader van Joha en gaat dan vervolgens naast de kist liggen. 

Het is bizar om te beseffen dat dit trouwe hondje precies weet wat er aan de hand is. Honden hebben een gevoel voor bepaalde situaties, waardoor ze precies op de hoogte zijn.

Het is fijn dat hij hier zoveel steun uit kan halen.

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Belen

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts