Transgendere man baart jongetje, maar geeft toe dat hij het niet nog eens zal doen uit angst voor geweld van vreemden


Soms geloof je gewoon niet wat er wel niet kan gebeuren op de wereld. We leven af en toe in een moeilijke wereld, waarin niet iedereen het makkelijk heeft.

Zo kan het leven van bijvoorbeeld transgendere mannen of vrouwen aardig op zijn kop staan. En dat gebeurt ook in het volgende filmpje, wanneer een transgendere man zwanger lijkt te zijn. 

Wiley is een man die onlangs zwanger is geraakt en is bevallen. Hoe dat kan? Dat hoor je nu! Wiley kwam erachter dat hij liever als man door het leven wilde gaan.transgendere-man-2

Hierdoor is hij begonnen met testosteron behandelingen om dit in werking te stellen. Maar na 6 jaar behandelingen, leek dan toch het onwerkelijke te gebeuren.

Wiley raakte zwanger. Ondanks dat hij al jaren niet meer ongesteld werd, gebeurde het toch. Dit kwam als complete verrassing voor Wiley en zijn partner, waar beide van hen niet op had gerekend. 

Maar ondanks dat het als een totale verrassing kwam, was het kindje totaal niet ongewenst.

transgendere-man

Beide mannen hebben altijd al de wens gehad om vader te worden. Voor Wiley was het wel even slikken en een moment om er goed over na te denken.

Dit betekende namelijk dat hij zou moeten stoppen tijdelijk met zijn behandelingen. Maar ook al was dat het geval, hun liefde voor het ongeboren kindje was zo sterk, dat zij er voor kozen om het te houden.

Beide mannen zijn nu trotse vader van hun eerste zoontje. Wij wensen het stel onwijs veel geluk toe!

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts