Boer gaat akkoord met make-over en krijgt nieuwe ‘mannelijke’ look 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Boer gaat akkoord met Makeover: Zijn mannelijke nieuwe “Look” maakt hem onherkenbaar. Jason ondergaat een meer dan perfecte transformatie. Dat heeft die stylist toch even mooi voor elkaar gekregen.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze boer die een gigantische transformatie ondergaat onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


transformatie van een boer 1a

Waardevolle inleiding:
Veel mensen zouden heel erg graag een transformatie willen ondergaan, maar durven dit niet. Ze zijn bang voor de reacties van andere mensen op de dingen die ze nieuw zouden willen. Zit jezelf in zo’n situatie dan moet je vooral bedenken dat het er uiteindelijk om gaat wat jij mooi vindt en dus niet om wat de mensen om je heen ervan vinden. Dit wordt natuurlijk heel erg vaak gezegd, maar het is toch best moeilijk om deze gedachte volledig in je hoofd te krijgen.transformatie van een boer 2a

Belangrijke inlichting verhaal:
In deze video is te zien dat boer Jason door zijn is opgegeven voor een transformatie. Deze vrouw zal hier absoluut geen spijt van gehad hebben, want Jason ziet er een flink stuk beter uit dan voorheen. De stylist heeft zijn werk meer dan goed gedaan en hij verdient dan ook echt een compliment. Leuk is dat Jason door de hoed die hij draagt wel heel erg dicht bij zichzelf blijft, maar dan wel een stuk betere versie van zichzelf. Als je dit eindresultaat zo ziet dan kun je jezelf toch wel voorstellen dat andere mensen ook staan te springen om mee te doen aan de show. transformatie van een boer 3a

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: OWN: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts