Tragisch: Tienermoeder slaat kankerbehandeling af om baby ‘kans op leven’ te geven – Beide overlijden ondanks het dappere besluit


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een daadwerkelijk hartverscheurend verhaal…

Een meisje uit Turkije raakte op jonge leeftijd zwanger, maar naast haar zwangerschap kwam zij er ook achter dat zij leed aan de vreselijke ziekte kanker.

Brianna Rawlings leed aan leukemie. Nu was er voor haar de mogelijkheid om zich te laten behandelen, maar was het leven van haar baby niet zeker.

Hierdoor verkoos Brianna het leven van haar ongeboren baby boven die van haar zelf. Zij sloeg de behandelingen af en zorgt hierdoor ervoor dat haar baby gezond ter wereld kon worden gebracht.

Dit is natuurlijk een vreselijk scenario en wij hopen ook dat zo weinig mensen dit mee hoeven te maken. In deze situatie gaan er zoveel verschillende emoties door je heen.

Je wilt blij zijn omdat je zwanger bent, maar tegelijkertijd wil je verdrietig zijn omdat je ziek bent en niet behandeld kan worden. Tienermoeder 5

Althans kan, Brianna koos er vrijwillig voor om de behandelingen af te slaan. Dat kan je nou nog eens moeder instinct noemen.

Helaas is Brianna gestorven door het afslaan van de behandelingen, maar heeft zij wel het leven kunnen schenken aan haar baby.

Vond je dit ook een moedig besluit, maar ook zo ontroerend op hetzelfde moment? Deel dit pure verhaal van moederliefde dan met je vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts