Tiener zorgt elke dag voor oudere buren – zijn moeder wil dat mensen zijn ware intenties en bedoelingen weet


Een goede verhouding met de buren is goud waard, want als je iets nodig hebt wat je zelf niet in huis hebt, kunnen je buren je misschien van dienst zijn. Toch zijn de meeste relaties tussen buren erg oppervlakkig en is het ook niets meer dan: Hoi en dag. 

Wanneer buren op jonge leeftijd met elkaar omgaan ontstaat er snel een goede band en dit worden dan ook vaak beste vrienden voor altijd. Het komt niet vaak voor dat buren van verschillende generaties het goed met elkaar kunnen vinden en beste vrienden worden.

Romemylion woonde tot pas geleden tegenover een ouder echtpaar genaamd Trent en Cianne Joyner. Romemylion en het echtpaar kwamen in het begin al vrij snel met elkaar in contact en toen ontstond er gelijk een speciale band.

Romemylion vond het leuk om klusjes te doen, dus bezocht hij Trent en Cianne dagelijks om hun gras te maaien of om iets te verven. 


tiener zorgt elke dag voor oudere buren 1

Doordat hij van klusjes hield begon hij het echtpaar te bezoeken, maar doordat hij ongeveer ieder dag langs kwam ontstond er een hele hechte vriendschap. De dochter van het echtpaar had haar ouders wel een gehoord over Romemylion, maar ze wist niet hoe sterk de band was.

Toen Cianne ziek was en Tiki op bezoek bij haar moeder was om te kijken hoe het ging, kwam ze er pas achter hoe sterk de band was. Romemylion kwam binnen lopen, nadat hij had gehoord dat het niet zo goed met Cianne ging.

Toen hij haar zag barstte hij gelijk in tranen uit en pakte hij haar stevig vast. Tiki vond het zo mooi dat hij zoveel liefde had voor haar ouders dat ze het wilde delen op Facebook. Ze maakte een paar foto’s en deelde ze samen met het verhaal. Binnen de kortste keren had ze duizenden likes en reacties en was iedereen over de hele wereld in de ban van Romemylion.

Vond je dit ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts