Tiener in tranen als vrienden hem speciale bril geven waarmee hij voor het eerst ‘in kleur’ kan zien


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Deze tiener krijgt een speciale bril, waardoor hij niet langer kleurenblind is en aan zijn reactie te zien vindt hij dat helemaal fantastisch. 

Wanneer mensen kleurenblind is dat erg vervelend. Bij kleurenblindheid is het niet zo dat de mensen helemaal geen kleur zien, maar de kleuren zijn een stuk eentoniger, waardoor het lastig is om de verschillende kleuren te onderscheiden.

Met een speciale bril wordt het mogelijk om kleuren te zien. Deze brillen zijn door de verfijnde techniek wel erg prijzig, maar het resultaat is werkelijk verbluffend. 

tiener krijgt speciale bril 3

In deze video zien we de beelden van een tiener die een speciale bril krijgt van zijn vrienden. De vrienden van de tiener vonden het vervelend voor hem dat hij nooit kon genieten van alle mooie kleuren die er zijn.

Daarom besloten ze om allemaal geld in te leggen, zodat ze een speciale bril voor hem konden kopen. Toen ze het cadeau hadden gekocht, gingen ze hem met zijn alle opwachten om hem te verrassen.

Wij weten niet of het gebaar van de vrienden mooier is of de reactie van de tiener. De jongen kan zijn ogen namelijk niet geloven en barst in tranen uit. Deze video bewijst maar weer hoe mooi vriendschap kan zijn.

Vond je dit ook zo’n prachtig gebaar? Deel het dan op Facebook/Whatsapp.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts