Tiener geschorst van school wegens het plaatsen van foto van volle gangen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. 

Leestijd – 2 minuten: “Tiener geschorst van school wegens het plaatsen van foto van volle gangen”

In de tijden zoals deze moeten we extra oppassen op elkaar. Je moet gewoon een oogje in het zeil houden voor een ander, het gaat hier namelijk om iedereen zijn gezondheid.

Het is dan ook vervelend en jammer om te zien dat sommige instellingen zich niet houden aan de voorgeschreven maatregelen. Ook is het dan niet helemaal op zijn plaats als de verkeerde mensen erop worden aangesproken.. 

tiener-geschorst-van-school-2

Hannah is een studente uit Georgia. Zij is onlangs geschorst voor het plaatsen van een foto op haar school. In deze tijd, waarin COVID-19 actief is, is het belangrijk om voldoende afstand te nemen van elkaar en niet met al te veel mensen te zijn.

Dit is overigens ook niet toegestaan. Hannah zit op een school, waarin de gangen overvol zijn met studenten. Zij schrok nogal van dit beeld en maakte hier een foto van. Deze foto heeft zij gedeeld op social media en is natuurlijk viraal gegaan.

Ook is deze foto terecht gekomen bij het hoofd van de school. 

tiener-geschorst-van-school

Zijn reactie hierop was Hannah te schorsen voor vijf dagen. Hij had al duidelijk gemaakt aan de leerlingen dat ongepaste foto’s gestraft zullen worden op de wijze van een schorsing. Maar daar ligt het probleem natuurlijk niet.

Het probleem ligt bij het feit dat de school zo overvol is, dan daadwerkelijk is toegestaan. In deze tijden moet je denken aan je eigen gezondheid en dat van anderen.

Is dit dan de juiste manier van handelen? Wij betwijfelen het. Ook Hannah zelf is het zeker niet eens met de uitkomst. Verantwoordelijkheid en verandering draag je samen en niet alleen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts