Mannen houden elkaars buik vast en demonstreren ‘uniek trucje’ op podium 🤣🤣


Mannen houden elkaars buik vast op het podium en demonstreren ‘uniek trucje’ op podium. Tijdens deze theater voorstelling laten de mannen hun bijzondere talent zien en het is hilarisch!

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze hilarische mannen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken.theater voorstelling 2

Bij het programma genaamd ‘America’s Got Talent’ geven de deelnemers een korte theater voorstelling om de jury te imponeren. De optredens variëren enorm, zo komen er bijvoorbeeld hele goede zangers, maar ook weer hele slechte acrobaten.

De talenten die sommige mensen tijdens de show komen laten zien zijn erg bijzonder. Met sommige talenten wordt de jury letterlijk omver geblazen, terwijl ze van andere talenten van hun stoel worden geblazen van het lachen.

Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of iemand doet het bij ‘America’s Got Talent’. 

Meer over de video: In dit filmpje zijn we getuigen van een heel apart te noemen theater voorstelling. De mannen komen hun hilarische talent laten zien bij het programma.

Het duo noemt zichzelf Yumbo Dump en ze komen oorspronkelijk uit Japan. Ze komen beiden met ontbloot bovenlichaam het podium op lopen.

theater voorstelling 3

Hun talent is blijkbaar het nadoen van bepaalde geluiden door gebruik te maken van hun blote buik. Het is een talent wat je ongetwijfeld nog niet eerder bent tegengekomen, maar het is enorm grappig.  

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: America’s Got Talent: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

theater voorstelling 1