71-jarige veegt de juryleden onderuit met “Unchained Melody” bij ‘The Voice Senior’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd 1 – minuutje: “71-jarige veegt de juryleden onderuit met ‘Unchained Melody’ op The Voice Senior”

Talentenjachten zijn natuurlijk onwijs leuk.

Het is gewoon heerlijk om op je vrijdagavond lekker de TV aan te zetten en dan heerlijk zonder te veel na te denken naar de televisie kunnen kijken.

En wat het nog leuker maakt is, is dat je allemaal talentjes voorbij ziet komen. In deze video maak je ook zeker kennis met een talent! the-voice-senior

De 71-jarige Rene Bishop zingt het publiek en de juryleden omver bij The Voice of Holland. Met het welbekende nummer Unchained Melody, weet hij iedereen omver te blazen.

Uiteindelijk kiest de man voor coach Ilse en begint zijn avontuur bij the voice! Na een prachtige uithaal in het nummer, weet hij het voor elkaar te krijgen dat alle juryleden zich omdraaien!

Hij had het dus voor het kiezen. Uiteindelijk is Ilse de Lange de gelukkige geworden en mocht René bij haar aanschuiven bij het team. 

the-voice-senior-2

Na zijn optreden krijgt hij een staande ovatie. Het publiek barst los, zijn supporters van thuis vliegen nog net niet door het dak en ook de juryleden zijn sprakeloos!

Zo zie je maar wat voor talent het is. Na het zien van deze video, zijn wij onwijs benieuwd geraakt hoe ver meneer het wel niet heeft geschopt. Een waar talent, jammer dat René niet eerder is ontdekt!

Maar gelukkig heeft hij nu wat met zijn zangkunsten gedaan en mag de hele wereld daarvan meegenieten. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The voice of Holland

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts