Zij is nog piepjong. Dat belet haar niet om dit prachtige liedje van The Beatles te zingen! 😍❤️


Zij is nog piepjong. Dat belet haar niet om dit prachtige liedje van The Beatles te zingen! Het coveren van een nummer van the beatles is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar voor dit meisje is het zeker geen enkel probleem!

Tip: Wil je gelijk de beelden zien? Scroll dan naar onder, want daar staat de video waar dit kleine meisje een liedje van The Beatles zingt.the beatles 3

The Beatles is misschien wel de bekendste band die ooit bestaan heeft en de band heeft vandaag de dag dan ook nog miljoenen fans. De bekende band kende zijn oorsprong in Liverpool en de mensen in Liverpool zijn dan ook heel erg trots op deze band.

Vooral bij jonge tienermeisjes waren the beatles heel erg populair, maar ook oudere mensen konden heel erg van hun muziek genieten. Wie deze band dan ook bestempeld als een tieniermeisjesband doet de klasse van de band absoluut geen eer aan.

Meer over het verhaal van Anastasia: Anastasia is een meisje die heel erg fan is van the beatles en ze besluit dan ook haar stoute schoenen aan te trekken en om mee te doen aan een talentenjacht. Met het nummer weet ze het publiek met gemak in te pakken.

the beatles 2

Op een gegeven moment komt er zelfs een man in beeld die mond zijn mond open van verbazing aan het kijken en luisteren is naar hetgeen allemaal op het podium gebeurd. Als je dit als klein meisje voor elkaar weet te krijgen dan weet je dat het wel goed zit met je talent! Vond jij de onderstaande beelden ook interessant? Deel ze dan vooral verder op Facebook en Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: BobsArtGallery: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

the beatles 1