YouTuber geconfronteerd voor vullen van bad van vriendin met blauwe textielverf 😲😰


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. De video van het verftextiel grapje staat hieronder:

YouTuber wordt geconfronteerd voor het vullen van het bad van een vriendin met textielverf en het blauw maken van haar huid – (leestijd 2 minuutjes)

Op YouTube zijn er duizenden video’s te vinden van stelletjes die grappen met elkaar uithalen en de meningen zijn er vaak over verdeeld.

De een kan er namelijk erg hard om lachen, terwijl de ander het totaal niet grappig vindt. De grap van YouTube-ster Kristen Hanby schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. 

textielverf-2
© Kristen Hanby / textielverf

Op 29 augustus zette Kristen een video op zijn YouTube-kanaal. In de video is te zien hoe hij een grap uithaalt met zijn vriendin, Jasmine Woodward.

Jasmine doet niets liever dan heerlijk tot rust komen in het bubbelbad. Wat begon als een grapje liep al gauw uit de hand.

textielverf 4
© Kristen Hanby / textielverf

Dit keer zal het echter niet zo aangenaam voor haar zijn, want Kristen heeft blauwe textielverf in het bad gedaan. Dit zorgt ervoor dat haar hele lichaam blauw zal worden en ze eruit komt te zien als een smurf. 

Op het moment dat ze erachter komt, is ze logischerwijs enorm woedend, terwijl Kristen zijn lach niet kan inhouden. Wij staan volledig achter zijn vriendin, want je kunt ook te ver gaan.

textielverf-3
© Kristen Hanby / textielverf

Op het internet vroegen mensen zich af waarom Jasmine nog bij hem is en hem niet heeft weggedaan. Zij zien er allemaal wel de humor van in, maar ze hadden het begrepen als Jasmine dat niet zou kunnen.

De textielverf fabrikant kon de grap van Kristen ook niet waarderen en zij hebben de mensen ten strengste afgeraden om dit na te gaan doen.

textielverf
© Kristen Hanby / textielverf

Zij vinden het ook een heel raar idee en het is daar natuurlijk niet voor bedoeld. Ze vinden het een heel slecht voorbeeld van de YouTube-ster, want met zijn grote bereik kan hij ervoor zorgen dat mensen het na gaan doen.

En vast en zeker hebben mensen dat ook gedaan, vooral jongeren zijn gevoelig hiervoor.

De verf kan ernstig letsel veroorzaken aan de huid en dat is het laatste wat je wilt. Doe het daarom niet thuis na.

Sommigen zeggen dat het ook kankerverwekkend is, dus het is helemaal niet zo’n leuk grapje.

textielverf-1
© Kristen Hanby / textielverf

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Kristen Hanby /  textielverf

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts