Man loopt over straat en ontmaskert ‘gold digger’ in het openbaar 😡😱


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Sociale test: Man loopt over straat en ontmaskert gold digger in het openbaar. Het is wel duidelijk dat deze vrouw een echte gold digger is. Mannen of vrouwen met geld moeten zeker voor haar oppassen!

 

Tip van ons Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van deze sociale test op straat onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’test op straat 1

Mannen die veel geld hebben zijn over het algemeen iets aantrekkelijker voor vrouwen dan mannen die niet zoveel of helemaal geen geld hebben. Dit is in ieder geval wat uit een test gebleken is.

Het hebben van veel geld is een teken dat een man succes heeft en dat is heel erg aantrekkelijk voor vrouwen. Natuurlijk zijn er nog tal van andere factoren en ga je het als man met alleen een dik gevulde portemonnee niet redden.

Waardevolle info over filmpje:
In deze video is te zien dat een man de proef eens op de som gaat nemen. Door een test uit te voeren wil hij een gold digger ontmaskeren. Dit gaat hem heel erg goed af, want deze vrouw valt direct voor zijn truc.

test op straat 4

Hij vraagt haar eerst haar nummer, maar wanneer ze ‘nee’ zegt haalt hij een dik pakket geld tevoorschijn. Dan wil ze wel ineens met hem mee op date, maar dat is het moment dat de man aangeeft niet van dit soort vrouwen gediend te zijn.

Wat zal deze vrouw zich voor schut voelen staan en gelukkig is alles gefilmd en gedeeld op internet.

test op straat 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Dennis Cee: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

test op straat 4