4-jarige dochter rukt mobieltje uit vaders handen en smijt hem in zee: “Papa wil niet spelen” 😲😲


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De 4-jarige dochter van de Russische rapper Timati pakt de telefoon van haar vader uit zijn handen en gooit hem daarna in het water.

Ja je zou het haast niet geloven, maar toch is het zo! Het gezin was aan het ontspannen op een jacht in Saint-Tropez toen het voorval gebeurde.

Timati was in gesprek met iemand aan de telefoon en zo te zien was zijn dochter het zat. Overduidelijk wilde ze wat aandacht van haar vader en die heeft ze nu zeker gekregen. Of het nou goede aandacht is of slechte… Dat durven wij ook niet te zeggen. 

meisje gooit telefoon in de zee

Of het voorval wat zich afspeelde echt is? Dat weten wij ook niet, net zoals veel kijkers. Veel mensen twijfelen daaraan.

Mocht het nou wel echt zijn, dan twijfelen veel mensen aan hun opvoeding. Dit is niet iets wat je zomaar als kind kan of behoort te doen.

De opvoeding ligt natuurlijk bij de ouders, maar er zijn grenzen. Het meisje lijkt er niet zo mee te zitten, aangezien er naderhand nog een glimlach op haar gezicht is te zien. Wij zijn nu wel erg benieuwd hoor! Zou het echt zijn of nep? “Who knows?”

 

Bekijk de onderstaande beelden en geef na het kijken jouw mening op Facebook/Whatsapp

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts