Stralende glimlach van te vroeg geboren baby geeft nieuwe ouders hoop – Inspirerende verhaal gaat viraal 😍❤️


Stralende glimlach van te vroeg geboren baby geeft nieuwe ouders hoop – Inspirerende verhaal gaat viraal. Deze baby kon alles behalve genieten van haar eerste 5 dagen op deze wereldbol, maar dat weerhield haar er niet van om een stralende glimlach op te zetten. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van dit stralende baby’tje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.te vroeg geboren 1

Als een vrouw zwanger raakt kan het geluk van de aanstaande ouders vaak niet op. Maar toch wilt iedereen niet te vroeg juichen, want er kan tijdens de zwangerschap nog veel dingen fout gaan.

De duur van de zwangerschap van een vrouw ligt rond de 9 maanden en dan komen baby’s vaak gezond te aarde. Maar het kan ook gebeuren dat een baby te vroeg geboren wordt en dat brengt veel risico’s met zich mee.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de orgaansystemen nog niet goed zijn ontwikkeld. Daarom is het altijd erg spannend voor de ouders als hun kindje te vroeg wordt geboren. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we een geweldig foto van een baby genaamd Freya Vinje. Het dochtertje van Lauren en David Vinje werd te vroeg geboren en dit bracht veel risico’s met zich mee.

te vroeg geboren 3

De foto werd gemaakt nadat het meisje de eerste 5 dagen van haar leven in het ziekenhuis had doorgebracht. Op de foto is een super schattige glimlach te zien, de ouders hebben de foto online gezet om andere ouders, waarvan het kind te vroeg geboren wordt, steun te bieden.

En dat doel is ook zeker gelukt, van overal over de wereld kregen ze positieve reacties. En met Freya gaat het ook inmiddels hartstikke goed!

te vroeg geboren 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: ABC News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

te vroeg geboren 3