Vader vindt dat tienerdochter veel te korte rokjes en shorts draagt – zijn lesje is al 55 miljoen keer bekeken


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

De vader in de volgende video komt met een hilarische grap, maar die kan ook zeker als lesje worden gezien. Hij vindt namelijk dat zijn dochter veel te korte broekjes draagt.

Of dat echt zo is? Daar gaan wij ons niet in mengen, maar hoe de vader er mee omgaat dat is te hilarisch voor woorden. In de video zie je hoe hij de kamer van zijn dochter binnen komt lopen in een veel te kort broekje.

Hij heeft een dames short aangetrokken en laat aan zijn dochter zien hoe kort het daadwerkelijk is. Zowel het broertje als de moeder zijn ook aanwezig bij het voorval en kunnen hun lach niet meer inhouden. te korte shorts

Hetzelfde geldt overigens voor de dochter hoor. Ook zij kan haar lach niet meer inhouden en kan het grapje wel waarderen.

Uiteindelijk gaat ze naast haar vader staan en samen vergelijken ze de lengte van de broekjes. Hierbij komt naar voren, dat zelfs nu het broekje van de dochter nog korter is.

Wij denken dat de boodschap nu wel is binnen gekomen en dat het meisje uiteindelijk zal gaan voor een iets langere lengte. Veel langer zal het niet hoeven, maar wij denken dat ze haar vader daarmee een groot plezier zal doen!

Kon je ook lachen om deze vader? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Geplaatst door Jason Hilley op Woensdag 12 juni 2019

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts