17 jarige droomde om zich helemaal zwart te tatoeëren – 10 jaar later huilen kinderen als ze hem zien 😲😱


17 jarige droomde om zich helemaal zwart te tatoeëren – 10 jaar later huilen kinderen als ze hem zien. Eli heeft zichzelf volledig zwart laten tatoeëren en hij heeft hier geen moment van spijt van gehad!

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze 17-jarige jongen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

tatoeëren 2

Wanneer je jezelf laat tatoeëren moet je hier heel erg goed over nadenken. Een tattoo krijg je namelijk niet zomaar weer van je lichaam af en het is dan dus ook een keuze voor het leven.

Natuurlijk is het wel mogelijk om een tattoo te laten verwijderen, maar dit kost je heel erg veel geld en het doet je ook nog eens heel erg veel pijn.

Je kunt dan ook maar beter gewoon direct de goede keuze maken en je tattoo voor altijd op je lichaam laten zitten. Al lijken veel mensen hier toch problemen mee te hebben.

Meer over het filmpje: In deze video is Eli te zien en Eli had als jongen van zeventien een droom. Hij wilde zichzelf namelijk heel erg graag helemaal onder laten tatoeëren.

tatoeëren 3

Wanneer je Eli zo ziet zitten dan valt natuurlijk direct op dat dit hem aardig gelukt is. Hij heeft zelfs zijn ogen donker laten tatoeëren.

Zelf is hij er heel erg blij mee, maar er zitten toch ook wel een aantal nadelen aan. Zo geeft hij aan dat het meer dan eens is voorgekomen dat kinderen spontaan beginnen te huilen wanneer ze Eli zien verschijnen.

tatoeëren 1

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Tribalik UK: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts