Jongen waagt zich aan uitdagende klassieker. Halfweg verandert de muziek en wordt het publiek helemaal wild 😍❤️


Jongen waagt zich aan uitdagende klassieker. Maar Halfweg verandert de muziek en wordt het publiek helemaal wild. De mensen die naar talent zoeken, moeten zeker stoppen bij dit filmpje, want deze natuurtalenten blazen de zaal omver.

talent zoeken 4

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze jongen met talent onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen.

Een van de succesvolle popgroepen uit de Verenigde staten ooit is de ‘Jackson Five’ en het bekendste lid uit de band is de King of Pop en dat is natuurlijk Michael Jackson.

De vijf broers maakten super leuke liedjes, die iedereen wel kent. Sinds de groep uit elkaar ging is er nooit meer een groep geweest die de Jackson Five kon evenaren.

Maar overal kun je talent zoeken, dus wie weet zijn de opvolgers onderweg!

Meer over het filmpje: In deze video van de show Little Big Shots uit het Verenigd Koninkrijk. In deze show zoeken ze naar talent bij kleine kinderen en dit kan van alles zijn.

talent zoeken 5

Hier zien we het optreden van de ‘Melisizwe Brothers’. Het drietal doet het bekende nummer ‘Superstition’ van de zanger Stevie Wonder.

Het feit dat ze alle drie nog heel erg jong zijn doet niets af van hun optreden, het talent druipt van de jongens af.

Het doet ons denken aan de ‘Jackson Five’ en wie weet zijn de kleine talenten de opvolgers van de bekende groep.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Little Big Shots UK: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

talent zoeken 6