Vrouw in één klap wereldberoemd door het zingen van iconisch liedje ‘Shallow’ bij metro


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Vrouw in 1 klap wereldberoemd door het zingen van het liedje: Shallow. Haar stem klinkt adembenemend. Een bijzonder talent is weer ontdekt! 

Over de gehele wereld is zoveel talent te vinden. Het kan in een klein hoekje zitten en uiteenlopen tot verschillende dingen.

De ene kan bijvoorbeeld jongleren met 5 ballen, de ander kan 5 broodjes in een keer in zijn mond steken en de ander kan weer heel goed dansen.

In dit filmpje is het verhaal te zien van een vrouw die willekeurig werd ontdekt met haar mooie zangkunsten.

Een dijk van een stem en een prachtige vrouw. Wat een combinatie! Wij zijn verliefd! Jullie ook toch? 


talent zingen 2

In London werd onlangs een vrouw ontdekt voor haar prachtige zangkunsten. Op het metrostation werd de vrouw aangesproken door een voorbijganger.

Hierin vroeg hij haar om het nummer ‘shallow’ af te zingen. Wat hij niet had verwacht was dat het zo mooi zou uitpakken.

Het filmpje is onlangs viraal gegaan en de vrouw is uitgenodigd bij The Ellen Show in Amerika.

Hier heeft zij nogmaals shallow mogen optreden. Als jullie het filmpje hebben gezien kunnen jullie zien dat de vrouw als het ware straalt. Wat een ervaring!

Vond je haar ook goed? Deel dit artikel dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts