Vreugdevolle tweeling met Syndroom van Down inspireert de wereld met hun geluk en ziet er jaren later prachtig uit 😍❤️


Vreugdevolle tweeling met syndroom van Down inspireren de wereld met hun geluk. Deze tweeling laat zien dat je ook met een beperking heel veel plezier in het leven kunt hebben! Wat een mooie beelden.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze tweeling onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na het kijken.

syndroom van down 1

Mensen die het syndroom van down hebben zijn vaak niet in staat om volledig zelfstandig te wonen. Voor de ouders is het dan vaak ook een zware taak om voor hun kind te zorgen, maar het is tegelijkertijd ook een heel erg mooie taak.

Voor je kind heb je natuurlijk alles over en zo voelt het voor de ouders dan vaak ook als vanzelfsprekend aan om voor hun kind met een beperking te zorgen. Ook als hun kind inmiddels al een leeftijd van dertig jaar bereikt heeft.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat twee mensen een tweeling gekregen hebben en dat ze allebei het syndroom van down hebben.

syndroom van down 2

De twee heten Milo en Charlie en ze veroveren het internet met hun unieke lach. De twee staan symbool voor de gedachte dat je jezelf niet uit het veld moet laten slaan wanneer je een beperking hebt.

De twee lachen dan ook op iedere foto en dit geeft heel erg veel mensen moed om wat van hun leven te maken. Ook de ouders doen vrolijk met hun kinderen mee en het is dan ook wel duidelijk dat dit gezien onwijs veel lol maakt met elkaar.

syndroom van down 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: KTVB: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

syndroom van down 2