Eenjarig jongetje met Syndroom van Down ontmoet pasgeboren zusje – Zijn wereld vergaat als ze wordt meegenomen 😢❤️


Eenjarig jongetje met Syndroom van Down ontmoet voor het eerst zijn zusje en moet huilen als ze wordt meegenomen. Aan deze ontmoeting te zien is het jongetje met het Syndroom van Down genaamd Brooks helemaal gek op zijn zusje Collyns.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van dit eenjarig jongetje met syndroom van down onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


Syndroom van Down 3

Waardevolle inleiding:
Het Syndroom van Down is een aangeboren afwijking die zorgt voor een verstandelijke beperking, sommige uiterlijke kenmerken en medische problemen. Het syndroom wordt veroorzaakt doordat het erfelijke materiaal van chromosoom 21 in drievoud voorkomt in plaats van tweevoud. In Nederland worden er gemiddeld 180.000 kinderen per jaar geboren, waarvan 300 met het Syndroom van Down. Mensen met down zijn heel erg goed te herkennen, omdat ze een bepaald gezicht hebben.Syndroom van Down 2 
Belangrijke inlichting verhaal:
In deze video zien we de eerste ontmoeting tussen Brooks en zijn zusje Collyns. Brooks is een 1-jarig jongetje met het Syndroom van Down. Hij is 1 jaar en merkt zelf dus nog niets van zijn aandoening. Het is een superlief jongetje die eigenlijk altijd blij is. Nu is hij ook nog eens grote broer geworden en de ouders vonden het erg spannend hoe Brooks op zijn zusje zou reageren. In deze video is de reactie te zien en daar zal je hart van gaan smelten. Het is erg goed te zien hoe een lief ventje Brooks is en wij wensen het gehele gezin veel liefde toe! Syndroom van Down 1

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: Logan Williams: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wat vond je van dit filmpje:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

I think Brooks likes baby Collyns!!

Geplaatst door Logan Williams op Maandag 16 maart 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts