Echtgenoot sterft enkele maanden later nadat echtpaar met Syndroom van Down 25 jaar gelukkig getrouwd was 😢❤️


Het eerste echtpaar ter wereld met het syndroom van Down, 27 jaar later nog steeds onafscheidelijk. Dit prachtige koppel laat wel zien dat je ondanks een beperking een heel erg mooi en gelukkig leven kunt hebben samen!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit echtpaar onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.



down 2

Mensen die het syndroom van down hebben, hebben vaak meer hulp nodig bij bepaalde dingen dan mensen die dit syndroom niet hebben.

De makkelijkste dingen zijn niet vanzelfsprekend en daarom kunnen veel van dit soort mensen dan ook niet zelfstandig wonen. Er is gelukkig wel heel erg veel hulp voor deze mensen, maar veel hulp moet ook gewoon vanuit de ouders komen.

down 3

Die hebben dit vaak natuurlijk wel voor hun kind over, maar hebben ook niet altijd de kennis en het geld om dit volledig te kunnen doen.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat het eerste getrouwde stel met het syndroom van down vandaag de dag 25 jaar lang met elkaar getrouwd is.

down 1

De twee zijn nog steeds heel erg gelukkig met elkaar en dit had zeker niet iedereen verwacht. Er was veel tegenstand tegen deze bruiloft, maar de liefde voor elkaar heeft iedereen er toch doen van overtuigen dat de twee dit zeker verdiend hebben.

Ze hebben hun criticasters dan ook zeker de mond gesnoerd door na 25 jaar nog steeds dolgelukkig te zijn met elkaar. Wel hebben wij te horen gekregen dat Paul DeForge na 27 jaar huwelijk uiteindelijk overleed. Mag hun liefde voor elkaar voor altijd in de hemel voortleven.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: TODAY: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

down 1