Het zou je maar gebeuren: Sushi liefhebber haalt een 1,65 meter lange lintworm uit eigen lichaam 😲😲


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In California is een man naar het ziekenhuis gegaan met darmklachten. Maar niet alleen met darmklachten ook met een 1.60 M lange lintworm.

Deze lintworm had de man bij in een plastic tasje die hij zelf thuis eruit had getrokken. Hij kwam erachter nadat hij naar het toilet was geweest. Hij zag de lintworm toen in het toilet liggen en bewegen.

Na deze ontdekking is hij direct naar het ziekenhuis vertrokken. Hij wilde natuurlijk weten wat er aan de hand was met zijn lichaam. Daar kwamen ze al snel genoeg achter toen ze hoorde dat de man een sushi verslaving had. 

Doordat de man zoveel vis binnenkrijgt per week, heeft de lintworm in het lichaam van de man kunnen ontwikkelen. Door zijn sushi verslaving krijgt de man niet altijd de juiste voedingstoffen binnen. sushi verslaving

Hierdoor heeft het ‘beest’ zich kunnen ontwikkelen in het lichaam van de man. Gelukkig mankeert de man niets en is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

Alle sushi liefhebbers kunnen dus maar beter een beetje opletten, voor je het weet zit jij ook met een lintworm in je buik. En reken er maar op, dat is iets wat je niet wil! 

Tip voor sushi-liefhebbers: Doe genoeg wasabi in je soyasaus. Het doodt bacterien.

Ken jij iemand die ook van sushi houdt? Deel dit artikel dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts