Hond is supertrots op haar zus als ze eindelijk voor het eerst loopt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Hond is supertrots op haar zus als ze eindelijk voor het eerst loopt”

Niet voor iedereen is lopen zo vanzelfsprekend als voor ons. Hoe dat voor de een zo gemakkelijk gaat, is het zo moeilijk voor de ander.

Dit kan natuurlijk liggen aan verschillende dingen! En als het dan toch lukt, ja dan kan je je vast al inbeelden dat wanneer het wel lukt er een moment van enorme trots naar boven komt supertrotse-hond-2

Je ziet namelijk de vierjarige Maya die helaas lijdt aan een aandoening waardoor zij niet kan lopen. Zij kan niet lopen zonder ondersteuning.

Het gaat met wat hulp, met een rekje bijvoorbeeld of met de hulp van Abby. Abby is haar hond, die ook wel als grote zus wordt gezien.

Overal waar Maya gaat, daar is Abby ook. Abby loopt iedere keer achter Maya, dat lijkt wel alsof ze haar wil beschermen.

En dat is natuurlijk enorm aandoenlijk! Maar dan op deze beelden zie je hoe Maya een keer zelfstandig kan lopen! 

supertrotse-hond

Je ziet hoe Maya los van ook maar enkele ondersteuning loopt! Je hoort haar roepen: ik kan lopen, ik kan lopen!

Nu is dat alleen al intens leuk om te horen, maar als je dan de reactie van Abby ziet, wordt je al helemaal enthousiast.

Abby begint namelijk rond te springen van trots! Die twee hebben zo onwerkelijke band samen opgebouwd.

Overal waar Maya is, daar is Abby en andersom ook. Geen wonder dat Abby dan ook zo trots is op Maya! En het is vooral geweldig voor Maya dat ze stappen maakt!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Dodo

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts